Tuesday, June 26, 2012

BISKUT RAYA ! NYUmmY!!

     Sebulan lagi Ramadhan akan berkunjung tiba. Namun, Aidilfitri yang lebih dinantikan. Cam begong je ayat fifa niyh. Muahaha. Eeeleh..... macam la fifa tak tahu, korang pon lebih menantikan Aidilfitri. Geleng-geleng pulak. Ngaku jerw..

     Ok! Malas nak ngomel panjang-panjang. Tajuk entry adalah biskut raya. Tapi fifa tak nak cerita sal biskut raya.. Nak jual biskut raya boleh? Ok.. Enjoy dengan gambar biskut raya yang sedap kat bawah niyh. Kalau berminat, di sini ada beberapa jenis kuih yang boleh korang pilih. Buat makan-makan masa Aidilfitri nanti. Harga adalah tetap dan penghantaran hanya di sekitar Pulau Pinang sahaja. Harga tak termasuk dengan kos penghantaran. Penghantaran hanya dibuat sekiranya pembelian melebihi RM80! Berminat contact no fifa 013-4086264. Serious buyer only. LAST ORDER 1 JULAI.Sokonglah barangan buatan Malaysia! -1st time belog fifa courful cam gini.


p/s : buat kawan-kawan sepoli, tak kisahlah rumah korang dekat mana. Biskut raya boleh diorder dan korang boleh amek by hand ok. Tq.
No comments: